Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
VšĮ Utenos turizmo informacijos centras

Koncertas „Šaltinių trio“

Koncertai

2022 m. rugsėjo 30 d. 17 val. Utenos kraštotyros muziejus kviečia susitikti Juknėnuose – mes ir vėl turime Jums dovanų! Rugsėjį sutikę su „Kauno fortepijoninio trio“ ir baritono Giedriaus Prunskaus pasirodymu, jį išlydime „Šaltinių trio“ koncertu Antano ir Motiejaus Miškinių literatūrinėje-etnografinėje sodyboje, Juknėnuose, Žaliaduonių g. 8, Utenos r.
Projekto „Išvesiu aš tave už miesto...“ koncerto programoje skambės autorinės dainos, teatrinės istorijos, taip pat Jūsų laukia premjera – pagal Antano Miškinio eiles sukurta daina. Šalyje gerai žinomi aktoriai Emilija Latėnaitė, Gabrielė Malinauskaitė ir Juozas Gaižauskas nestinga talentų. Susibūrę į dainuojamosios poezijos grupę „Šaltinių trio“ stebina žiūrovus dovanodami tikro garso ir tikro jausmo pasirodymus. Ruduo, autentiška sodybos aplinka, ore tvyrantis krentančių lapų kvapas ir sielos gelmes paliečianti dainuojamoji poezija – visa tai laukia Jūsų.
Kad reginys būtų dar jaukesnis, kviečiame nepamiršti šiltesnių drabužių.
Laukiame visų 2022 m. rugsėjo 30 d. 17 val. Antano ir Motiejaus Miškinių literatūrinėje-etnografinėje sodyboje, Žaliaduonių g. 8, Juknėnuose, Utenos r.
Renginys nemokamas!
Projektą finansuoja Utenos rajono savivaldybė ir Lietuvos Respublikos kultūros ministerija.
Projekto partneris – Utenos kultūros centras, projekto draugai – Utenos radijas, „Utenos diena“, laikraštis „Utenis“.
Informaciją parengė Utenos kraštotyros muziejus.