Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
VšĮ Utenos turizmo informacijos centras

Orientacinis žygis Užpaliuose

Šventės

2022 m. gegužės 14 d. (šeštadienį). Užpaliuose penktą kartą įvyks orientacinis žygis dviratininkams, raiteliams ir pėstiesiems. Galima dalyvauti kartu su šuniukais. Š
iais metais renkamės prie Užpalių piliakalnio. Piliakalnis yra maždaug už 1,7km. nuo miestelio: iš Užpalių miestelio pagrindinės Basanavičiaus gatvės (priešais parduotuvę) pasukus Alaušo gatve link Sudeikių, Tumpėlių keliu, pagal rodyklę į prof, K. Pakšto gimtinę.
Žygio maršrutas apie 12 km.
Būtina išankstinė registracija iki gegužės 12 d. (imtinai) el.p. [email protected] arba tel. nr. +370 616 48735 nurodant komandos narių (jei dalyvaujate su komanda) arba asmeninius vardus, pavardes, kontaktinį tel. nr. ir kaip įveiksite maršrutą (pėsčiomis, dviračiu ar raitomis).
Rekomenduojame pasiimti vandens, sumuštinių, saulės akinius ir gerą nuotaiką.
Registracijos pradžia 11.50 val. Dviratininkams ir pėstiesiems startas nuo 12 val. (išleidžiant 2 – 3 min. intervalais), raiteliams 12.30 val. Kilus klausimams skambinkite ar rašykite registracijos kontaktais arba šiame puslapyje.
Pastabėlė: visus prašome pasirūpinti savo ir šalia esančių saugumu. Keturkojai dalyviai, būkite atsakingi ne mažiau už dvikojus – pasirūpinkite savo sveikata ir aplinkinių gerove.