Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
VšĮ Utenos turizmo informacijos centras

Žygis puikiomis Užpalių apylinkėmis

Sportas

Rugsėjo 16 d., šeštadienį, kviečiame prisijungti prie žygio puikiomis Užpalių apylinkėmis.
Tai laikas, kai gamta dar visiškai nepametė savo vasariško rūbo, ir saulutė dar gali pakaitinti. Bet žemė, kartu su rytais kylančiu rūku, jau alsuoja vėsiu šaltuku ir žadina švelniai melancholišką nostalgiją.
Didelė dalis trasų driekiasi gan atokiomis vietovėmis, tad bus laiko tiek pajausti gamtos alsavimą, tiek pabūti su savo mintimis ar pasinerti į nuoširdų pokalbį su bendrakeleivių.
24 km trasa.
Aplankysime ypatingą Krokulės šaltinį, įspūdingą piliakalnį, gražią Šeimyniškių atodangą su lietuviškomis uolomis. Žvalgysimės nuo Užpalių „kalnų“, susipažinsime su miestelio įžymybėmis ir gėrėsimės smagiu apylinkių kraštovaizdžiu.
Startas Užpaliuose, rugsėjo 16 d., 10 val. Planuojama pabaiga – apie 15.30 val.
Kaina 7 Eur. Kilometrų kaupimo klubų nariams: 100 km – 5,5 Eur, 300 km – 5 Eur, 500 km – 3,5 Eur. Vaikams iki 18 m. – 3 Eur.
36 km trasa.
Subalansuota ėjimo entuziastams Taip pat aplankysime piliakalnius, atodangą, miestelio įžymybes tačiau bus daug nepertraukiamo ėjimo simpatiškais žvyrkeliais, smagiomis apylinkėmis. Bus ir asfalto, bet didžioji dalis – su labai mažo intensyvumo eismu. Gėrėsimės atsiveriančiomis Alaušo ežero panoramomis, sustosime gražioje vietoje prie jo pailsėti. O grįšime itin smagiu keliuku, vingiuojančiu per gražius kalnelius, tarp senų sodybų.
Startas Užpaliuose, rugsėjo 16 d., 10 val. Planuojama pabaiga – apie 18.30–19 val.
Kaina 11 Eur. Kilometrų kaupimo klubų nariams: 100 km – 9 Eur, 300 km – 8 Eur, 500 km – 5,5 Eur. Visiems, įveikusiems šią trasą – medaliai!
Abi trasos žiedinės, ėjimas grupėje, su vadovu. Pasakojimai apie pakeliui esančius objektus.
Tikslią starto vietą ir kitą aktualią informaciją apie žygį atsiųsime po apmokėjimo.
----------------------------
Šią ar bet kurią kitą mūsų trasą nuo 9 iki 45 km su edukacijomis, ekskursijomis ir kitomis pramogomis arba be jų galite rinktis PRIVAČIAM ŽYGIUI asmeninėms, šeimos, draugų ar įmonių darbuotojų šventėms ir aktyviam laisvalaikio praleidimui.
Turite klausimų?
susisiekite:
[email protected]
8 671 94293