Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
VšĮ Utenos turizmo informacijos centras

Laiveliu į vasarą 2024

Vaikams

LAIVELIU Į VASARĄ ŠVENTĖ grįžta jau 9 metus!
Šįkart mes nusiteikę šventę kurti tvariai, draugiškai gamtai, juk ji mums dovanoja ateinančią VASARĄ!

Birželio 1-ąją - paleiskime laivelius kartu sukurtame didžiausiame Aukštaitijos uoste ir pasitikime vasarą nuotaikingai! Kviečiame jus ruoštis šventei jau dabar pasigaminti savo svajonių laivelius kartu su vaikais, anūkais, proanūkiais, draugais, kaimynais ar savo bendruomene! Na o jei nespėsite pasigaminti laivelio ar pritrūksite išskirtinių laivelio detalių, šventės dieną miesto sode vyks laivelių dirbtuvės.

Laivelius galima registruoti iš anksto čia: https://forms.gle/JtxN5WkLyiLtiu1j6 arba registracijos taške ant upės kranto. Registracijos taške reikės atsiimti dalyvio kortelę ir dalyviai užsiregistravę internetu tai padaryti galės greičiau!

Visi plaukusių laivelių kapitonai ir kapitonės bus apdovanoti.
Kvalifikuoti piratai atrinks kiekvienos registracijoje nurodytos kategorijos laimėtojus, tad mažiausio ir didžiausio, išradingiausio, tvariausio, ekologiškiausio ir visokių kitokių "-iausių" laivų kūrėjų laukia specialūs rėmėjų įsteigti prizai!

Kaip gi be vaišių stalo, tiksliau - vaišių pievos! Tikime, kad šiemet saulė žemę jau bus prišildžiusi, o šventės dieną ji nesislėps už debesų ir kartu sukursime spalvočiausią vaišių pievą. Tad pasirūpinkite spalvotais pledais ir skaniomis vaišėmis, taip kartu susibursime bendrą šventės pikniką!

Kaip ir kasmet šventės metu laukia daug atrakcijų vaikams ir suaugusiems -dirbtuvėlės, muzikiniai pasirodymai, žonglieriai, kliūčių ruožai ir daug viso gėrio. Miesto parke renkamės nuo 14:00 valandos!

Renginio tikslas yra sukurti vaikų širdelėse šventę, o kartu parodyti, kad ir didelis, ir mažas, ir senolis, ir naujagimis - VISI esame svarbūs ir tik kartu galime kurti TVARIĄ atsakingą ir atvirą bendruomenę savo mieste!

Mes jau labai laukiame. Nujaučiame, kad ir Jūs?